Verksted & Service

Vårt verksted tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert reparasjoner, vedlikehold, utstyrsmontering, og generell service for både båt og motor. Teamet vårt har lang erfaring, og garanterer ypperste kvalitet på servicearbeidet som utføres på ditt maritime kjøretøy.

Send oss en forespørsel via vårt tjenesteskjema dersom du er ute etter noen av disse tjenestene, eller om du bare har spørsmål til oss.

Service på båt & motorxml:space=”preserve”> xml:space=”preserve”>
Vårt verksted er utrustet med det nyeste innen diagnostisk utstyr for å sikre rask og effektiv feilsøking og reparasjon av båt og motor. Enten det er rutinemessig service, sesongklargjøring, eller mer komplekse motorreparasjoner, har vårt team av mekanikere kunnskapen og erfaringen til å utføre arbeid til høyest mulig standard. Vi forstår viktigheten av å holde din båt i topp tilstand og tilbyr derfor også tilpassede vedlikeholdsplaner for å forlenge levetiden og ytelsen til ditt maritime kjøretøy.
Montering av maritimt utstyrxml:space=”preserve”> xml:space=”preserve”>
Å oppgradere båten din med det siste innen maritimt utstyr kan forbedre både sikkerheten og nytelsen av dine sjøreiser. Vårt verksted tilbyr profesjonell montering av alt fra navigasjonssystemer, fiskeekkolodd, til ekstra belysning og audioanlegg. Vi sørger for at alt utstyret er korrekt installert og integrert med båtens eksisterende systemer for en sømløs og effektiv brukeropplevelse.
Båtplass på Kvenvær Marinaxml:space=”preserve”> xml:space=”preserve”>
Kvenvær Marina er komplett med båtplasser, gjestehavn, vinterlagring, drivstoff, nærbutikk og restaurant. Du kan lese mer om overnatting, restaurant, arrangementer og aktiviteter på hjemmesiden til Destinasjon Kvenvær.
Tilhengerexml:space=”preserve”> xml:space=”preserve”>
Vi er stolte over å være en pålitelig partner når det kommer til valg av tilhengere. Gjennom vårt samarbeid med Respo, tilbyr vi et bredt utvalg av høykvalitets tilhengere tilpasset forskjellige behov, fra enkle båthengere til mer spesialiserte modeller for tungt utstyr. Vår ekspertise sikrer at du finner den perfekte løsningen, komplett med nødvendig tilbehør og ettermarkedsservice for å holde din tilhenger i topp stand. Besøk Repso sin nettside her: https://www.respotilhenger.no/
Båtlagringxml:space=”preserve”> xml:space=”preserve”>
Våre lagringsfasiliteter på Kvenvær tilbyr sikker og pålitelig vinteropplagring – både innendørs og utendørs.
Høytrykkspyler med steam og turbodyserxml:space=”preserve”> xml:space=”preserve”>
Fjerning av alger, skjell og annen groe fra skroget på båten din er essensielt for å opprettholde ytelsen og forlenge levetiden. Vår høytrykksspyling med steam og turbodyser gir en grundig og miljøvennlig rengjøring.
Vi er godkjent serviceverksted for Yamahaxml:space=”preserve”> xml:space=”preserve”>
Som et godkjent Yamaha-serviceverksted, kan du stole på at vi bruker originale deler og følger de strengeste standardene for service og reparasjoner av din Yamaha motor.
Bunnstoffingxml:space=”preserve”> xml:space=”preserve”>
For å beskytte mot begroing og korrosjon, tilbyr vi profesjonell bunnstoffing med høykvalitets produkter som er tilpasset ditt fartøys spesifikke behov.
Reparasjon av små og store skader på alu- og plastbåterxml:space=”preserve”> xml:space=”preserve”>
Fra mindre kosmetiske reparasjoner til større strukturelle skader, vårt team av erfarne teknikere sikrer profesjonell reparasjon for å gjenopprette din båts integritet og utseende.
Poleringxml:space=”preserve”> xml:space=”preserve”>
For å gi båten din en glans som varer, tilbyr vi grundig polering som ikke bare forbedrer utseendet, men også beskytter mot de harde maritime miljøene.

TJENESTESKJEMA

Fyll ut skjemaet slik det passer best for deg, så vil vi gjøre det vi kan for å hjelpe.